Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διακρίσεις στο διεθνές πρωτάθλημα μπάντμιντον «Youth International»

Διακρίσεις στο διεθνές πρωτάθλημα μπάντμ...

Για τις πατρινές ομάδες

Η ομάδα μπάντμιντον της Πάτρας συνεχίζει να μας μαγεύει. Χωρίς γήπεδο μετά το κλείσιμο του βοηθητικού του «Τόφαλος» πριν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Ηλιάννα Μαντούκα-πρωταθλήτρια Ελλάδας 2015) και στην συνέχεια και της κεντρικής σάλας για έκθεση παραμονές του «Youth International» (Σιδηρόκαστρο Σερρών, 23-25/4/2015), οι πατρινοί αθλητές και αθλήτριες τα κατάφεραν και πάλι!

Τα αποτελέσματα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών:

- Χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό για τον Ακη Σωτηρόπουλο.

- Χάλκινο μετάλλιο για τον Θεόδωρο Μαντούκα στο Μεικτό, μαζί με την Χριστίνα Δεληβοριά, που κατέκτησε και αυτή όχι ένα, αλλά 2 χάλκινα μετάλλια!

Τέλος, ο Γιώργος Κτενάς έμεινε στην 8άδα σε Απλό, Διπλό και Μεικτό, χάνοντας πραγματικά στις λεπτομέρειες στο 3ο σετ (21-19).


«Οι αθλητές μας έχουν γίνει περιοδεύων θίασος, πηγαίνοντας από γήπεδο σε γήπεδο για προπόνηση! Μια στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστήμιου, μια αλλού και όπου βρούμε χώρο για να κάνουμε έστω μια ώρα προπόνηση», δήλωσαν οι υπεύθυνοι του μπάντμιντον της Πάτρας και πρόσθεσαν:

«Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Βασιλείου, που έστω και την τελευταία στιγμή μπόρεσε να μας βοηθήσει στην προπόνηση μας και τον κ. Τάκη Πετρόπουλο, που και αυτός, μαζί με τον Δήμο Πατρέων, αγκάλιασαν το άθλημά μας και έδωσαν και αυτοί, έστω και προσωρινά, λύση στις προπονήσεις μας. Τώρα μένει να δούμε μέσα στο καλοκαίρι τι θα γίνει επιτέλους με το βοηθητικό γήπεδο του «Τόφαλος», το οποίο αυτά τα 10 και παραπάνω χρόνια έχει αποτελέσει την έδρα μας για να αναδειχθούν πολλοί πρωταθλητές Ελλάδος και για να έρθουν πολλές διακρίσεις στους πατρινούς αθλητές της ΝΕΠ και του Απολλώνιου, ακόμη και με την Εθνική ομάδα».


Ο προπονητής Γιώργος Μπονέλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ τους αθλητές για τα όσα υπομένουν και μένουν μαζί μας, μαζί με τους γονείς τους στο μπάντμιντον Πάτρας και μας φέρνουν όλες αυτές τις επιτυχίες για την πόλη μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports