Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Μπαρτσελόνα έγινε η δεύτερη ομάδα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπαρτσελόνα έγινε η δεύτερη ομάδα των ...

Άνετη πρόκριση με δύο νίκες, των Καταλανών επί της Παρί Σεν-Ζερμέν

Μετά το περσινό... διάλειμμα η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στα ημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησε την Παρί ΣΖ με 2-0 στο "Καμπ Νόου", με σκόρερ τον Νεϊμάρ και πέρασε με συνολικό σκορ 5-1.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Παρί Σεν-Ζερμέν και στο "Καμπ Νόου", αυτήν την φορά με 2-0 χάρη τέρματα του Νεϊμάρ, έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 16η φορά στην ιστορία της.

Οι "μπλαουγκράνα" επιστρέφουν στους "4" μετά το περσινό διάλειμμα (αποκλεισμός από Ατλέτικο), ενώ η PSG αποκλείστηκε στα προημιτελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά (2 από αυτές από την Μπαρτσελόνα).

Ανώτεροι οι Καταλανοί, έβαλαν δύο γρήγορα γκολ με τον Νειμάρ, ο οποίος έφτασε τα 6 φέτος στην διοργάνωση, όσα και ο Λουίς Σουάρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 8.

Σκόρερ: 14' και 34' Νεϊμάρ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (55' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (46' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (75' Πέδρο).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Καμπάγ (66' Λούκας Μόουρα), Βεράτι, Ματουιντί (80' Ραμπιό), Παστόρε, Καβάνι (80' Λαβέτσι), Ιμπραχίμοβιτς.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports