Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο Λ. Μπόμπολας - Το όνομά του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο Λ. Μπόμπολας...

Οδηγείται στον Εισαγγελέα

Ενώπιον του εισαγγελέα έχει οδηγηθεί ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, από την Οικονομική Αστυνομία, για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ, συνελήφθη στην Αθήνα, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, καθώς το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και στη σχετική δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση.

Η υπόθεση που οδήγησε τον Λεωνίδα Μπόμπολα στον εισαγγελέα αφορά 2 εκατ. ευρώ φοροδιαφυγή. Η υπόθεση δεν διευθετήθηκε με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κ. Μπόμπολας ο οποίος είχε κληθεί να πληρώσει τα 2 εκ. ευρώ  δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθηθείη διαδικασία  μηνυτήριας αναφοράς από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

O Λεωνίδας Μπόμπολας είναι αδελφός του Φώτη Μπόμπολα, της επιχειρηματικής οικογένειας που εκδίδει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία» και κατέχει μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις