Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νηπιαγωγοί από την Πολωνία στο Δημοτικό Βρεφοκομείο

Πάτρα: Νηπιαγωγοί από την Πολωνία στο Δη...

Οι μικροί μαθητές του προνηπίου με τις παιδαγωγούς είπαν τραγούδια στους καλεσμένους

Μια ευχάριστη επίσκεψη εργασίας της Πολωνικής Επιτροπής της ΟΜΕΡ, Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής, από 30 νηπιαγωγούς από την Πολωνία είχετο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του "Νηπιαγωγοί μαζί με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου τους έφτασαν στην πόλη μας. Το Πανεπιστήμιο Πατρών στα πλαίσια συνεργασίας του με το Δημοτικό Βρεφοκομείο επέλεξε τον ιστορικό χώρο του για ξενάγηση και επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών Νεκτάριος  Στελλάκης.

Προς τιμήν τους παρευρέθηκε στο χώρο του Βρεφοκομείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου και Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ο κ. Πελετίδη, καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς στην Πάτρα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πολωνίας τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και του χάρισε ένα δώρο, αλλά και αρκετά υλικά εικαστικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Οι εκπαιδευτές από την Πολωνία, εξήραν την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του ιδρύματος, εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, αλλά και από την καθαριότητα και την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων που, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, ιδανικό για μικρά παιδιά.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μικροί μαθητές του προνηπίου με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς τραγούδησαν τραγούδια στους καλεσμένους και οι νηπιαγωγοί από την Πολωνία με τη σειρά τους, τους ευχαρίστησαν αφιερώνοντάς τους, ένα τραγούδι από τη χώρα τους.

Τέλος, η προϊσταμένη του ιδρύματος και οι νηπιαγωγοί πρόσφεραν ένα καλάθι με πασχαλινά κουλουράκια και χειροποίητες κατασκευές προς ένδειξη φιλίας και αγάπης προς τις συναδέλφισσες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις