Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Αχαϊκή!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Αχαϊκή!

Επικράτησε 3-1 του Αστέρα Μαγούλας

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η Αχαϊκή, που επικράτησε 3-1 του Αστέρα Μαγούλας εκτός έδρας και παρέμεινε σε τροχιά παραμονής.

Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και πήρε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Στο 11’ ο Μητρόπουλος πέτυχε το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά στο 24’ ο Μιχαήλος του Αστέρα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37’ ο Γεωργίου έδωσε προβάδισμα εκ νέου στην Αχαϊκή για το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν, με τους παίκτες του Παολίνο να σφραγίζουν τη νίκη στο 82’ με γκολ του Γεωργίου, για το τελικό 1-3. Στο 84’ ο Αστέρας Μαγούλας είχε δοκάτι με τον Μάλτσι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Ελευθεριάδης): Ζωντός, Γκέκας, Κούρτης, Τσατίδης, Οικονομόπουλος (50’ Καρίκι), Στύλα, Μιχαήλος, Μανωλιάς (73’Επιτροπάκης), Κούγκιας (60’; Δέδες), Βελιανίτης, Μάλτσι

ΑΧΑΪΚΗ (Παολίνο): Δρακόπουλος, Ατματσίδης, Νιάρος (55’ Πετρόπουλος), Αυγερινός, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος, Μητρόπουλος (80’ Διακάτος), Γιουβανέλης, Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος (60’ Φραγκούλιας), Αποσκίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παραμονή στην Αχαϊκή προανήγγειλε ο Μάκης Σταματόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports