Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα για την Παναχαϊκή στο Μενίδι με 4-2

Ήττα για την Παναχαϊκή στο Μενίδι με 4-2
Μάτσας Ηλίας

Με δέκα παίχτες τελείωσαν τον αγώνα οι κοκκινόμαυροι

Πάρτι έκανε η ομάδα του Αχαρναϊκού, που... πάτησε την Παναχαϊκή, επικρατώντας με 4-2 στο Μενίδι. Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων και πήρε πολύτιμο τρίποντο, ενόψει της μάχης που θα δώσει στα πλέι άουτ για την παραμονή.

Ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ στο 24' με τον Ταμπάκη, όμως η φάση που έκρινε ήρθε με το καλημέρα της επανάληψης. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Χαρτσιάς έκανε χέρι πάνω στην γραμμή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να δείχνει και την άσπρη βούλα.

Ο Γέσιτς δεν αστόχησε και έγραψε το 2-0, με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να εκμεταλλεύονται την σύγχυση του αντιπάλου και να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα, με δράστη τον Γέσιτς και πάλι.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να μειώσει στο 80' με τον Μαρουκάκη, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Ταμπάκης έγραψε το 4-1 για τον Αχαραναϊκό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαρουκάκης, με το 2ο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα (83' Παπατόλιος), Χριστόπουλος, Μωυσίαδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (86' Σκαθαρούδης), Ιωαννίδης, Ίλιεφ (79' Λιαπάκης), Ιορδανίδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Αναστασόπουλος, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κορέτα (53' Σούλης), Καρβουνιάρης, Κοντοχρήστος, Φουρλάνος, Χοτζάλ (68' Τρίγκας)ι, Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος (46' Μαζιώτης)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports