Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το "ευχαριστώ" της διοίκησης της ΝΕΠ

Το "ευχαριστώ" της διοίκησης της ΝΕΠ

Σε αθλητές και τεχνικό τιμ

Η διοίκηση της ΝΕΠ με ανακοίνωσή της συγχαίρει όσους βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων της Πάτρας, αλλά και στους αθλητές της για την πρωτιά. Αναλυτικά:

"H διοίκηση της Ν.Ε. Πατρών συγχαίρει θερμά τους αθλητές της ομάδας πόλο των ανδρών για την εξαιρετική τους παρουσία – επιτυχία στους αγώνες τους πρωταθλήματος Α2 Ανδρών στην Πάτρα επιτυγχάνοντας το απόλυτο των νικών σε ισάριθμους αγώνες.

Παράλληλα συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Λάμπρο Αναστασόπουλο που καθοδήγησε την ομάδα μαζί με τους άξιους βοηθούς του Μάκη Τουτσάνη και Βασίλη Λαμπάτο.

Επίσης η διοίκηση μας θα ήθελε ευχαριστήσει κατά σειρά:
Την διοίκηση του ΠΕΑΚ και τον υπάλληλο Κο Βασίλη Μακρόπουλο για την ετοιμότητα και τις ικανοποιητικότατες συνθήκες του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου και τον αλυτάρχη των αγώνων Κο Χρήστο Σαλογιάννη για την άψογη οργανωτική τέλεση των αγώνων.

Τον παρατηρητή διαιτησίας Κο Νίκο Βασιλείου και τους διαιτητές των αγώνων κ.κ Ηλία Δαμιανάκη, Μιχάλη Κουρέτα, Ανδρέα Μοίραλη, Θρασύμβουλο Ευφραιμίδη, Γεώργιο Ιγγλέση & Κωνσταντίνο Βασιλείου. Καθώς επίσης και την γραμματεία των αγώνων.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αθλητές των ομάδων της ΝΕΠ για την ενεργή τους παρουσία κατά την διάρκεια των αγώνων όπως και τους γονείς τους.

Παράλληλα όλο το πολυπληθές φίλαθλο κοινό της Πάτρας που απέδειξε πως η πόλη μας αγαπά και στηρίζει το πόλο δίνοντας βροντερό παρών σε όλους τους αγώνες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports