Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλικό τουρνουά πάλης στον Πύργο

Φιλικό τουρνουά πάλης στον Πύργο

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι πατρινοί σύλλογοι Α.Σ. Πολυνίκης και Ολύμπια Club

Την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα πάλης του Δημοτικού Σταδίου Πύργου, θα πραγματοποιηθεί φιλικό τουρνουά πάλης που διοργανώνεται από τον παλαιστικό σύλλογο Τιτάνα Πύργου και τον προπονητή του Αλέξη Κολιτσόπουλο.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και οι παλαιστικοί σύλλογοι της πόλης μας Α.Σ. Πολυνίκης (προπονητής Γιώργος Ράλλης) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος) καθώς και άλλοι σύλλογοι από την Αθήνα. Το τουρνουά, αφορά κυρίως τις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων, παίδων και εφήβων και περιλαμβάνει αγώνες και στα δύο στιλ της Ολυμπιακής πάλης (Ελευθέρα και Ελληνορωμαϊκή).

Σκοπός του τουρνουά είναι η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας των παμπαίδων για τις επίσημες υποχρεώσεις της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινά τον ερχόμενο μήνα, καθώς και η ευκαιρία τόσο σε μικρότερους (από 6 ετών), όσο και σε νέους αθλητές να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά την πάλη ένα θεαματικό άθλημα χωρίς χτυπήματα, το οποίο χρησιμοποιούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες για να γυμνάζουν σώμα και πνεύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports