Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μια γυναίκα νεκρή και μια σοβαρά τραυματισμένη στο τροχαίο της Πατρών Πύργου - Απεγκλωβίστηκαν απο την πυροσβεστική-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μια γυναίκα νεκρή και μια σοβαρά ...

Στο ύψος του Μιντιλογλίου

20.51: Η 41χρονη Ειρήνη Κριτσενέλη από την Ανδραβίδα είναι γυναίκα που έχασε την ζωή της, σήμερα το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη και ανετράπη στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου πριν την είσοδο της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας…

13.41 Μια γυναίκα 41 ετών απο την Ανδραβίδα νεκρή και η 34χρονη ξαδέλφη της σοβαρά τραυματισμένη ήταν ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην εθνική Πατρών Πύργου. Η 41χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Πύργο όταν για άγνωστο λόγο το όχημα έφυγε απο την πορεία του και ανετράπη.

13.12 Σοβαρά τραυματισμένα διακομίστηκαν πριν λίγο στο νοσοκομείο οι δυο επιβάτες του οχήματος που νωρίτερα ανετράπη στην Πατρών Πύργου στο υψος του Μιντιλογλίου. Τα δυο άτομα που επέβαιναν στο όχημα απεγκλωβίστηκαν απο την πυροσβεστική υπηρεσία.

12.51 Σοβαρό τροχαίο αυτή την ώρα στην Εθνικη Οδό Πατρών Πύργου κοντά στην είσοδο της Περιμετρικής οδού στο Μιντιλόγλι.

Σύμφωνα  με τα πρώτα στοιχεία του thebest.gr αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και έπεσε σε μικρή τάφρο στην άκρη του δρομου.

Στο σημεόι μόλις έφθασαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του οχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις