Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλωνας "τονίζει" τις φιλικές του σχέσεις με την Παναχαϊκή

Ο Απόλλωνας "τονίζει" τις φιλι...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

 

Παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας χαρακτηρίζεται στον Απόλλωνα το ματς της Δευτέρας με την Παναχαϊκή. Έτσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με μακροσκελή ανακοίνωσή της έδειξε διάθεση να πέσουν οι τόνοι και σημείωσε ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους Αχαιούς.

Τόνισε δε ότι η ομάδα της Πάτρας έχει υποστεί πολλά δεινά, απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να έχουν καλή συμπεριφορά και προσκάλεσε στο γήπεδο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Σπύρο Καλογιάννη και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα της Football League οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Η ομάδα του Απόλλωνα έχει επιτύχει τον αρχικό στόχο της που ήταν η είσοδός της στα play off. Παράλληλα κρίνεται επιτυχής και η πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς η ομάδα κατάφερε να εισέλθει στους «4» του θεσμού. Τώρα εισέρχεται σε μια σειρά αγώνων σαφώς πιο κρίσιμη και καθοριστική, οι οποίοι τελικά θα κρίνουν αν η χρονιά θα κλείσει επιτυχώς.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια μας είχαμε αρωγούς τόσο τους οργανωμένους φιλάθλους μας όσο και τους απλούς φιλάθλους μας, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύοντας την ποιότητα και το επίπεδο του κόσμου του Απόλλωνα που στέκεται πάντα με κόσμιο τρόπο δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η Διοίκηση οφείλει να αποδώσει στους φιλάθλους της ένα μεγάλο ευχαριστώ, διότι με τη στάση τους η ομάδα έχει καταφέρει -λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς τους- να μην έχει υποστεί μέχρι σήμερα την παραμικρή οικονομική τιμωρία.

Τη Δευτέρα η οικογένεια του Απόλλωνα υποδέχεται ένα ιστορικό και μεγάλο σωματείο, την Παναχαϊκή. Ένα σωματείο, το οποίο έχει υποστεί πολλά δεινά τα τελευταία χρόνια και ένα σωματείο το οποίο φιλοξένησε την αποστολή του Απόλλωνα στον 1ο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα οφείλουμε να τους το ανταποδώσουμε σεβόμενοι τη μεγάλη ιστορία τους και τις φιλικές σχέσεις των δύο σωματείων.

Τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιτάσσουν να μην γίνουν λάθη που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την ομάδα. Οι αγώνες που έρχονται είναι πάρα πολύ κρίσιμοι και καθοριστικοί για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Πρέπει όλοι με την καλή μας συμπεριφορά να βοηθήσουμε να επιβεβαιωθεί για ακόμη μία φορά η διαφορετικότητα της ομάδας και του κόσμου του Απόλλωνα.

Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την ιστορία μας.

Υ.Γ. Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ έχει στείλει προσκλήσεις για να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και έχουμε λάβει θετική ανταπόκριση :

Α) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή

Β) από τον Πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη

Γ) από τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη

Δ) καθώς επίσης και από άλλους επίσημους προσκεκλημένους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports