Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύσκολη αποστολή στα Τρίκαλα για Απόλλωνα

Δύσκολη αποστολή στα Τρίκαλα για Απόλλωνα

Oι δηλώσεις του Γεωργαλλή

Ο Απόλλωνας θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και να επιστρέψει στις νίκες σήμερα στις 5 το απόγευμα εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Ο Νίκος Βετούλας και οι αθλητές του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να πάρουν άλλο ένα εκτός έδρας "διπλό" κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Ο  Γιάννης Γεωργαλλής στις δηλώσεις του στο επίσημο μπλογκ του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα σχολιάζει: «Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μια μεγάλη νίκη επί της Ελευσίνας. Έχουν προσθήκες ποιοτικών παικτών στο ρόρτερ τους. Γνωρίζουμε ότι μέσα στην έδρα τους είναι δυνατοί και δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να μας βάλουν εύκολα καλάθια, και να προσέξουμε πολύ την άμυνά μας»,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports