Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σήκωσε την κούπα ο Άρης Πατρών - Νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο

Σήκωσε την κούπα ο Άρης Πατρών - Νίκησε ...

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Πολύδωρος Βουτσινάς

O Άρης Πατρών ήταν η μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας καθώς επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πατρών.

Σε μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κάτω από βροχή οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Δημητρόπουλου  ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος και σήκωσαν το τρόπαιο σε μία διοργάνωση που έχουν την δική τους ιστορία (7o συνολικά).

Το ευχάριστο κλίμα αποτυπώθηκε και στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Αρκετοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ενισχύοντας με τη φωνή τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ξέφυγαν και μάλιστα στο τέλος οι μεν χειροκρότησαν τους δε, δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός είναι γιορτή και ότι όλοι είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 51' ο Βουτσινάς και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82' με αυτογκόλ του Χιωτέλη.

Aτρόμητος Πατρών (Σ. Πεφάνης): Χιωτέλης, Ζήσι, Ροδόπουλος (82΄ Γκότσης), Μολφέτας, Ασημακόπουλος, Βαγγελάτος, Μουταφίδης (63΄ Ορφανίδης), Παναγιωτόπουλος, Τσιάτο (85΄ Τασόπουλος), Αναγνώστου, Αλεξόπουλος.

Άρης Πατρών (Ν. Δημητρόπουλος): Γεωργακόπουλος, Παναγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Σταυρόπουλος, Βογιατζής, Σιουφής (57΄ Σκιαδάς), Ιωακειμίδης, Καταρτζόπουλος, Βουτσινάς (73΄ Καρακάσης), Καρατζανίδης (86΄ Ράφτης), Λυμπέρης.

Πηγή: patragoal.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports