Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κινδυνεύει με οριστικό λουκέτο ή ...μπουλντόζα το βοηθητικό του "Τόφαλος"-20 χρόνια ασυντήρητο

Κινδυνεύει με οριστικό λουκέτο ή ...μπου...

Δεν έχει συντηρηθεί καθόλου στα 20 χρόνια λειτουργίας του

Με λουκέτο ή και με γκρέμισμα απειλείται το βοηθητικό γήπεδο του «Τόφαλος», το οποίο δεν έχει συντηρηθεί καθόλου στα 20 χρόνια λειτουργίας του, και τα κονδύλια που απαιτούνται είναι τεράστια και κατά συνέπεια δεν μπορούν να βρεθούν.

Στην συνάντηση της Συντονιστική Επιτροπή των Σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο, με την διοίκηση του ΠΕΑΚ και τους μηχανικούς που εξέτασαν την περίπτωση της αποκατάστασης του προβλήματα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, διαπιστώθηκαν τα εξής:

«• Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Β. ΤΟΦΑΛΟΣ, ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

• Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Η  ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟ ΜΑΡΑΘΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

• Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ  ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΑΚ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ Β. ΤΟΦΑΛΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ .

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports