Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε (2-1) από την Καλλιθέα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε  (2-1) από την Καλλ...

Είχε μικρή διακοπή στο 37'

Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Καλλιθέα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο του Ταύρου, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 12ο κιόλας λεπτό ο Φράγκος, ενώ και η ισοφάριση για την Παναχαϊκή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 52' με τον Μπουντόπουλο.Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για την Καλλιθέα ο Αρναρέλλης στο 85'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε μία μικρή διακοπή στο 37ο λεπτό, όπου υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, κοντά στον πάγκο της Παναχαϊκής, ενώ στη συνέχεια μπήκε ο γενικός αρχηγός της πατρινής ομάδας για να χωρίσει τους παίκτες, με τους οπαδούς της Καλλιθέας να τον βρίζουν.

 

Αυτός απάντησε και αποβλήθηκε. Στο 40' ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι, με τον Αλέξη Κούγια να έχει την ...τιμητική του στην κερκίδα από τους οπαδούς της Καλλιθέας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μασάδο, Φράγκος, Μιχαλόπουλος (67' Αρναρέλης), Τσίτας (61' Ντουμιρσάι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Κάργας, Άλμπι, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (46' Ζλατκόφσκι, 83' Κορέτα), Αναστασόπουλος, Χύσα (79' Μπαλού), Στεργίδης Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

* Μετά το γκολ της Καλλιθέας, ένας οπαδός της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τον μαζέψουν, εκείνος έτρεξε και επέστρεψε πίσω στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports