Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πάτρας- Δεν θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ο νυν Πρόεδρος

Εκλογές στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πάτρας...

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου 2015

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

"Tην Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 ολοκληρώθηκε η Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων.

Τα θέματα εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία και είναι τα εξής:

-Διοικητικός Απολογισμός 2014

-Οικονομικός Απολογισμός 2014

-Προϋπολογισμός 2015

-Διενέργεια Εκλογών στις 8 Μαρτίου

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Εκτάκτως συζητήθηκε και το θέμα της διενέργειας των εκλογών με κάλπες και στους 3 δήμους ( Πατρέων, Ερυμάνθου, Δυτικής Αχαΐας) το οποίο απορρίφθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από την Γενική Συνέλευση λόγω μεγάλου (τριπλάσιου ) κόστους.

Στην Γενική Συνέλευση υπήρξε η ευκαιρία τόσο να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες των πολυτέκνων όσο και κάποια θέματα που κάποιο υποκινούμενοι από προσωπικά ή άλλα συμφέροντα θέτουν κάθε χρόνο με σκοπό βέβαια να θίξουν την διοίκηση.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Παναγιωτόπουλος Γεώργιος αφού έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν διεξοδικά.

Ο νομικός σύμβουλος της Οργάνωσής μας συνάδελφος πολύτεκνος κ. Άγγελος Στεργιόπουλος ανέλυσε διεξοδικά τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει τόσο για την διαφωνία που υπάρχει με την ΑΣΠΕ όσο για τις αγωγές για την σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας.

Η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Αναστασία Μανωλοπούλου αφού ανέγνωσε την έκθεση της επιτροπής απάντησε σε όλα τα θέματα που έθεσαν οι ομιλητές κατά τις πρωτολογίες και τις δευτερολογίες τους.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία νέων μελών –πολυτέκνων που στις τοποθετήσεις τους έδειξαν ενωτικό χαρακτήρα και κυρίως διάθεση για προσφορά και διεκδικήσεις.

Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή ήταν, όταν ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου πρόεδρος με προσωπική του απόφαση να δώσει και σε νέους πολύτεκνους την δυνατότητα συμμετοχής δηλώνοντας ότι θα συμμετέχει όπου είναι χρήσιμος σε αυτούς που στήριξαν την κοινωνική προσφορά και μόνο, μετά από τρείς θητείες δυναμικής και ανανεωτικής παρουσίας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου 2015 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ημερομηνίες υποβολής υποψηφιοτήτων κι όλες οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν από την εφορευτική επιτροπή."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις