Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αποκριάτικο ξεφάντωμα με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο αυτό το Σάββατο

Αποκριάτικο ξεφάντωμα με τον Παγκαλαβρυτ...

Στο κέντρο "Μιριαφόρε" στην Λεύκα

Την ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος στο κέντρο «Μιραφιόρε» στην περιοχή της Λεύκας, στην Πάτρα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου, τηρώντας το έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Π.Σ. ενώ θα τιμηθούν όλοι οι αιμοδότες που συμμετέχουν στην «τράπεζα» αίματος του Συλλόγου.

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου θα παρουσιάσουν αποκριάτικα δρώμενα, λαϊκούς και ευρωπαϊκούς χορούς και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι καλλιτέχνες του κέντρου που θα απογειώσουν το κέφι με το λαϊκοδημοτικό και αποκριάτικο ρεπερτόριό τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου υπόσχεται ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι και προσκαλεί τα μέλη με τους φίλους του να δώσουν δυναμικά το παρών.

*Η πρόσκληση για τον χορό κοστίζει 17 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το thebest.gr θα είναι εκεί και θα μεταδώσει "ζωντανά" την Νυχτερική το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι, με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View