Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέα ανακοίνωση της Ορμής Λουξ για το κύπελλο

Νέα ανακοίνωση της Ορμής Λουξ για το κύπελλο

Νέα δεδομένα

Η Ορμή εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το κύπελλο Ελλάδας, αναλυτικά:

"Με αφορμή δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, σχετικά με το Fair Play της ομάδας της Νέας Ιωνίας αναφορικά με το παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα μας, θα θέλαμε ευγενικά να ενημερώσουμε τους ανθρώπους του αθλήματος, ότι στο ελληνικό χαντμπολ, πολύ περισσότερο στο γυναικείο, είμαστε λίγοι, πολύ λίγοι και γνωριζόμαστε μεταξύ μας πάρα πολύ καλά, εκτός από ελαχιστότατες περιπτώσεις.

Είναι ξεκάθαρο, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι την ευθύνη των γεγονότων που αφορούν τον αγώνα Κυπέλλου φέρει αποκλειστικά ο επικεφαλής της ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. κ Σταματιάδης, ο οποίος πέραν της έλλειψης γνώσεων των προκηρύξεων και των κανονισμών, αδιαφόρησε να πράξει όλα όσα προβλέπονται για τις αρμοδιότητες της επιτροπής που είναι επικεφαλής. Σαν να μην έφτανε αυτό αντί να αναλάβει την ευθύνη για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, λειτούργησε καθαρά επικοινωνιακά, μεταθέτοντας την ευθύνη της απόφασης  στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αφού δεν υπήρχε καμία λογική εξήγηση γιατί δεν μερίμνησε έγκαιρα πριν την κλήρωση του κυπέλλου, αφού είχε το έγγραφο αίτημα στα χέρια του.

Οι στενοί δεσμοί της ομάδας μας με την αντίστοιχη της Νέας Ιωνίας, δεν θα κλονιστούν από τέτοια επικοινωνιακά τερτίπια. Αποδεικνύονται από γεγονότα που έχουν να κάνουν είτε με κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων στο Λουτράκι, στην Πορταριά και στην Πάτρα, είτε όταν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας συνέβησαν μία σειρά από δύο τραγικά περιστατικά (θάνατος μητέρας αθλήτριας και σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο της ομάδας που κατευθυνόταν στην Πάτρα), κατά διαβολική σύμπτωση σε αγώνες εναντίον της Ορμής Λουξ. Παρόλα αυτά οι διοικούντες της ομάδας, τηρώντας το Fair Play, παρότι τα γεγονότα συνέβησαν την ημέρα των αγώνων, επειδή αφορούσαν τελικούς αγώνες Πρωταθλήματος με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, ΤΙΜΗΣΑΝ την ιστορία της ομάδας τους και με απόλυτο σεβασμό στο άθλημα αγωνίστηκαν κανονικά.

Καλούμε εκ νέου τον Πρόεδρο της Ο.Χ.Ε., κ. Γκαντή, να παρέμβει έστω και σήμερα και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα των ομάδων, επιβλέποντας ο ίδιος προσωπικά, με την εμπειρία του, την τήρηση των κανονισμών του αθλήματος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports