Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Aποχώρησε από το Κύπελλο Ελλάδας η Ορμή Λουξ

 Aποχώρησε από το Κύπελλο Ελλάδας η Ορμή Λουξ

Και τον αγώνα με την Νέα Ιωνία

Η Ορμή Λουξ αποχώρησε από Κυπέλλο Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα με την Νέα Ιωνία το ερχόμενο Σάββατο. Όπως αναφέρει η επιστολή της πατρινής ομάδας στην ΟΧΕ:

«Με το υπ΄ αριθμόν 242/14-12-14 έγγραφό μας, ζητούσαμε την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, που θα προέκυπτε από την κλήρωση στις 22/12/14. Ο λόγος που προβάλλαμε το αίτημα για αναβολή του αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας τέλεσης, ήταν, ότι ο προπονητής της ομάδας μας, ο οποίος τυγχάνει και προπονητής της Εθνικής Νέων, θα ήταν απασχολημένος με την προετοιμασία και τους αγώνες της Εθνικής.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες συμπίπτουν με την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα Κυπέλλου, δηλαδή 9-11/1/15- ο αγώνας έχει οριστεί για τις 10/1/15. Θεωρήσαμε, ότι για θεσμικούς και αγωνιστικούς λόγους, δεν έπρεπε για κανένα λόγο να απασχολήσουμε τον προπονητή της ομάδας, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με τις Γενικές και Ειδικές προκηρύξεις που αφορούν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, που εσείς έχετε δημοσιεύσει και που στο τελευταίο άρθρο της Ειδικής Προκήρυξης με τίτλο «ΓΕΝΙΚΑ», αναφέρεται: «Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Γυναικών και που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό Πρωταθλημάτων από τη Γενική Προκήρυξη από την παρούσα, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνηση ή συμπλήρωση και για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση, αποφασίζει η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ».

Προκύπτουν λοιπόν εύλογα ερωτήματα, τα οποία σας απευθύνουμε:

Α) Ενεργήσαμε νόμιμα και έγκαιρα, καταθέσαμε το αίτημά μας στις 14/12/14 και η κλήρωση του Κυπέλλου έγινε στις 22/12/14. Γιατί η ΔΕΠ δεν συνεδρίασε, ως όφειλε, για ένα εξ΄ αντικειμένων σοβαρό αίτημα του σωματείου μας;

Β) Γιατί δεν τηρήθηκε το τελευταίο άρθρο της Ειδικής Προκήρυξης Κυπέλλου Γυναικών 2014-2015, με τίτλο «ΓΕΝΙΚΑ»;

Γ) Γιατί η ΔΕΠ «συνεδρίασε» στις 5/1/15, όταν ο αντίπαλος της ομάδας μας ήταν ήδη γνωστός, δημιουργώντας μάλιστα λανθασμένες εντυπώσεις, μεταφέροντας προφορικά το αίτημά μας στο αντίπαλο σωματείο, με το οποίο κληρωθήκαμε και το οποίο είναι αναρμόδιο να δώσει λύση;

Κατόπιν των ανωτέρω, αποφασίσαμε:

1) Να αποσύρουμε την ομάδα μας από τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, που έχει οριστεί για τις 10/1/15.

2) Να κοινοποιηθεί η επιστολή μας στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

3) Να προσφύγουμε αρμοδίως σε οποιαδήποτε Αρχή κριθεί σκόπιμο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports