Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρώτη και με διαφορά η Παναχαϊκή

Πρώτη και με διαφορά η Παναχαϊκή

Αποχαιρετά το 2014 στην πρώτη θέση της Α2 Εθνικής

Το 2014 και λίγο από το 2015 όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν μία κακή παρένθεση στην ιστορία της Παναχαϊκής και στο δρόμο της επιστροφής της στη Βόλεϊ Λιγκ.

Και αυτό γιατί την περσινή αγωνιστική περίοδο η πατρινή ομάδα μπορεί να υποβιβάστηκε και πάλι στην Α2 Εθνική βόλεϊ των ανδρών, αυτό όμως δεν δείχνει να έχει επηρεάσει τους "κοκκινόμαυρους" που δίνουν την δική τους μάχη στην κατηγορία τους, προσπαθώντας να παραμείνουν ανταγωνιστικοί χωρίς επί της ουσίας αντίπαλο.

Οι αθλητές του Γιώργου Λυκούδη έχουν καταφέρει να παραμείνουν αξιόμαχοι και ετοιμοπόλεμοι και όταν δεν αγωνίζεται ο Νίκος Ρουμελιώτης που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό τους στην επίθεση και δείχνοντας ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχει και συνέχεια.

Άλλωστε ο έμπειρος κόουτς το είχε πει στην αρχή της σεζόν ότι αυτή η χρονιά θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους πιο νεαρούς να αποκομίσουν εμπειρίες για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Και βέβαια για να μην διεκδικήσει έστω την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία η Παναχαϊκή θα πρέπει απλά να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και γι αυτό θα πρέπει οι Πατρινοί φίλαθλοι να προετοιμάζονται και πάλι για κορυφαίες αναμετρήσεις στην Αγυιά.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μία ξεχωριστή εμπειρία αναμένεται να αποτελέσει και το κύπελλο για την πατρινή ομάδα, η οποία κάθε χρόνια προσπαθεί και θέλει να κάνει την έκπληξη του θεσμού, ωστόσο δεν τα έχει καταφέρει ακόμη.

Σε αυτή την διοργάνωση η Παναχαϊκή είναι αήττητη και το πιο πιθανό είναι να παραμείνει μέχρι να βρεθεί στο δρόμο της κάποια από τις ομάδες που αγωνίζονται στη Βόλεϊ Λιγκ, όπου με μία καλή κλήρωση μπορεί να στοχεύσει αρκετά ψηλά. Και αυτό αρκεί να μην βρει στο δρόμο της κάποιον από τους ισχυρούς του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports