Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάκης Παναγιωτόπουλος στο thebest.gr: “Θέλω τα κορίτσια του Ίκαρου να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο”

Τάκης Παναγιωτόπουλος στο thebest.gr:  “...
Λαλιώτη Αμαλία

Ανεξάρτητα από την κατηγορία τόνισε ο έμπειρος κόουτς

Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, ήταν στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Ίκαρου Πετρωτού από τα πρώτα παιχνίδια της μέχρι και την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όπου η ομάδα πήρε την μεγάλη άνοδο για την Α' κατηγορία.

Στην αρχή της φετινής σεζόν, ωστόσο, ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μένοντας πάντα στο πλευρό των αθλητριών του. Κάτι που φάνηκε και τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου ο Ίκαρος έμεινε χωρίς προπονήτρια και ο ίδιος κατέβασε την ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως θα κάνει και στο κυριακάτικο.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με γυναικεία ομάδα;

Υπήρχαν μερικά κορίτσια που γνωριζόμασταν από τον Παμπατραϊκό και κάθε φορά που με έβρισκαν, μου έλεγαν να φτιάξουμε μία γυναικεία ομάδα. Δεν ήταν εύκολο γιατί χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε σιγά - σιγά και το ένα έφερε το άλλο.

 

Πόσο εύκολο είναι να δουλεύετε με γυναίκες;

Ανεβήκαμε δύο κατηγορίες και δουλέψαμε πάρα πολύ τρία χρόνια κάναμε σχεδόν καθημερινά προπόνηση και δεν απουσίασε καμία. Αυτό σου δίνει και το κίνητρο να συνεχίζεις να δουλεύεις. Είναι ωραίο να βλέπεις τις αθλήτριες σου να έχουν τέτοιο ζήλο για να μάθουν. Είναι πολύ πειθαρχημένες κάτι που δεν το έχω συναντήσει ούτε στα αγόρια. Μας δίνουν συνεχώς συγχαρητήρια.

Τι προτιμάτε ανδρικό ή γυναικείο ποδόσφαιρο;

Εγώ έχω σταματήσει να δουλεύω με άνδρες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δουλεύω πολύ με τα πιτσιρίκια και με τα κορίτσια έχουν τον ίδιο ζήλο για να μάθουν και την ίδια εργατικότητα.

Υπάρχει βοήθεια στην προσπάθειά αυτή που κάνει ο Ίκαρος;

Από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι χορηγοί. Το σημαντικό είναι ότι μας δίνουν συνεχώς συγχαρητήρια για το καλό μας παίξιμο. Βέβαια τα εύσημα ανήκουν στη διοίκηση και στους κ.κ. Αγγελόπουλο και Θεοδωρόπουλο που είναι η ψυχή της ομάδας.

Που ονειρεύεστε να δείτε την ομάδα;

Δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία, θέλω να βγάλουμε νέα ταλέντα και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από την κατηγορία. Φτάσαμε ψηλά, αλλά τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αυτό όμως δεν μας αγχώνει.

Μπορεί να ανατραπεί η φετινή πορεία της ομάδας;

Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα - δύο καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα, αλλά δεν έχουμε ψυχολογία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε όμως στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports