Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα στέκια του αγοραίου έρωτα - Παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για 5 ευρώ

Πάτρα: Τα στέκια του αγοραίου έρωτα - Πα...

Κυρίως Νιγηριανές πλησιάζουν πατρινούς και προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες

Το φαινόμενο της "πιάτσας" που έχει στηθεί κατα μήκος των οδών Τσαμαδού, Μιαούλη και στους γύρω δρόμους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Ενα από τα πρώτα θέματα είναι ποιοι κανόνες υγειινής τηρούνται τόσο για τις ίδιες τις γυναίκες που αναγκάζονται να πωλούν το κορμί τους, πολλές φορές έχοντας πέσει θύματα κυκλωμάτων, αλλά και για τους υποψήφιους πελάτες.

Και αν για τους πελάτες είναι θέμα επιλογής για τις ίδιες τις ιερόδουλες πολλές φορές είναι η μόνη επιλογή. Καθώς μάλιστα η ερωτική συνεύρεση με τους πελάτες, συνήθως πραγματοποιείται στο αυτοκίνητό του ή και σε δικό του χώρο ή και υπαθρίως στην πλανόδια εκδοχή του αγοραίου έρωτα, μακριά απο υγειονομικούς ελέγχους και κάποια σταθερή έδρα (οίκος ανοχής), ελοχεύουν κίνδυνοι.

Είναι ενδεικτικό ότι οι εν λόγω γυναίκες αναγκάζονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παίζοντας κορώνα γράμματα τη ζωή τους για ποσά εξευτελιστικά που ξεκινούν από τα 20 ευρώ και πέφτουν έπειτα από ...παζάρι μέχρι και τα 5 ευρώ.

Η κίνηση στην Τσαμαδού ξεκινά από τις 11 το βράδυ

Πρόκειται κυρίως για γυναίκες από τη Σενεγάλη και τη Νιγηρία, οι οποίες καθώς είναι αναλφάβητες πέφτουν εύκολα θύματα παραπλάνησης από επιτηδειους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές εξ αυτών οδηγούνται στην πορνεία καθώς έχουν πειστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα λυθούν τα ...μάγια που έχουν γίνει στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις