Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ακτινογραφία" στα σχολεία- Κλιμάκιο του ΟΣΚ την Πέμπτη στο Αίγιο για διαπίστωση και καταγραφή ζημιών

"Ακτινογραφία" στα σχολεία- Κλ...

Στόχος είναι να αποκατασταθούν άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, οι όποιες φθορές

Στο Αίγιο θα βρεθεί μεθαύριο Πέμπτη κλιμάκιο του  ΟΣΚ προκειμένου να λέγχξει την κατάσταση των σχολικών κιρίων μετά το νέο χτύπημα του Eγκέλαδου. Όπως λέει στο filodimos.gr η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας κα Βασιλική Ψυχράμη, μετά τη συνομιλία που είχε με τον αιγιώτη αντιπρόεδρο του πρώην ΟΣΚ κ. Ανδρέα Αθανασόπουλο, με τον οποίο είχαν συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, η κα Ψυχράμη και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος.

Στον κ. Αθανασόπουλο παρουσιάστηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα για τις συνέπειες του σεισμού της περασμένης Παρασκευής σε όλη την Αιγιάλεια και ειδικότερα σε ό,τι αφορά σε ορισμένα σχολικά συγκροτήματα, που φέρουν μικρές ευτυχώς βλάβες.

Στόχος είναι να αποκατασταθούν άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, οι όποιες φθορές υπάρχουν και γι'αυτό το λόγο ο κ. Αθανασόπουλος, δείχνοντας για μια ακόμα φορά τη στήριξή του προς τη γενέτειρά του, φρόντισε ώστε το αίτημα της δημοτικής αρχής να γίνει μέσα σε δυο μόλις ημέρες δεκτό.

Θεωρείται βέβαιο, σύμφωνα με το filodimos πως το κλιμάκιο θα επισκεφθεί το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, ώστε να διαπιστώσει από κοντά και την τραγική κατάσταση που επικρατεί με την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, η οποία παραμένει τραυματισμένη βαριά από το 1995 και θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει ενδιαφέρον εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών, καθώς δεν είναι δυνατόν οι μαθητές να βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με ένα σχεδόν ετοιμόρροπο “κτίριο” (δηλαδή ό,τι έχει απομείνει από αυτό) που βρίσκεται στο προαύλιό τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις