Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Diploma in Sales Management στην Πάτρα

Diploma in Sales Management στην Πάτρα

Σε συνεργασία με το ISMM της Μ. Βρετανίας

Ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) της Μ. Βρετανίας, προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του Diploma in Sales Management.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προϊσταμένους πωλήσεων, σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες και σε πωλητές που αναμένεται να προαχθούν σε καίριες θέσεις στο χώρο των πωλήσεων.

Το πρόγραμμα διαρκεί 8 μήνες και η έναρξή του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, κάποιες εταιρίες και στελέχη που εκπαιδεύτηκαν στο πρόγραμμα είναι: ACS Courier, Achaia Pack, AstraZeneca, Bayer Hellas, Coca Cola, Creta Farm, Forthnet, GlaxoSmithKline, Makro Cash & Carry, McCain Hellas , Misko,  Praktiker Hellas & Toyota.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και το πιστοποιητικό σπουδών χορηγείται από το Institute of Sales & Marketing Management.

Το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί από το 0.45% (από 1/7/2014 ισχύει το 0.24%) της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: [email protected], website: www.eede.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις