Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένοχοι για τις φωτιές στην Ηλεία - Καταδικάστηκαν σε δέκα χρόνια εκτιτέα - Θα πληρώσουν σε δόσεις την ποινή

Πάτρα: Ένοχοι για τις φωτιές στην Ηλεία ...

Είναι εξαγοράσιμες

Ανακοινώθηκαν οι ποινές του δικαστηρίου προς τους δυο πρώην αιρετούς και τον πυροφύλακα για τις φονικές φωτιές της Ηλείας. Η αρχική ποινή του δικαστηρίου ήταν σαράντα χρόνια φυλακή για τον καθένα.

Σύμφωνα με την έδρα εκτιτέα είναι δέκα χρόνια, τα οποία είναι και εξαγοράσιμα.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να καταβληθούν τα χρήματα εξαγοράς της ποινής σε δόσεις, ενώ το κόστος εξαγοράς ανέρχεται σε πέντε ευρώ την ημέρα.

Για την 84χρονη Σοφία Νικολοπούλου που αδυνατεί να καταβάλει το ποσό της εξαγοράς διατάχθηκε η κατ” οίκον κράτησή της για όσο χρόνο προβλέπει ο Νόμος επί της εκτιτέας ποινής

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Την ενοχή του πρώην νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του πρώην δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου και του τότε πυροφύλακα  Μίνθης Παναγιώτης Τσούρας για τις καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία το 2007, ανακοίνωσε προ ολίγου το Δικαστήριο της Πάτρας. Επίσης ένοχη κρίθηκε και η 84χρονη Σοφία Νικολοπούλου για πρόκληση εμπρησμού.

Αθώος κρίθηκε ο τότε Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων, Νίκος Μιχαλόπουλος. Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν αθωωτική, για τα αδικήματα που κατηγορείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις