Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή την Τετάρτη στην ενορία της Αγίας Μαρίνας στην Πάτρα ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος

Αυτή την Τετάρτη στην ενορία της Αγίας Μ...

Στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία

Ο γνωστός ιερέας και συγγραφέας, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος από την Αμφιάλη που έχει πολλές φορές επισκεφθεί την Πάτρα για ομιλίες του, αναμένεται να έρθει και πάλι στην Αχαική πρωτεύουσα αυτή την Τετάρτη 12/11/2014.

Αυτή τη φορά θα μιλήσει στην ενορία της Αγίας Μαρίνας στις 18.00 το απόγευμα με θέμα «από ποια μέρη μας πολεμά ο διάβολος». Ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος από την ενορία της Αγίας Βαρβάρας στην Αμφιάλη στην Αθήνα, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο γύρω από εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα. Αίσθηση είχε κάνει η ομιλία του στο ναό της Παντάνασσας τον Μάρτιο του 2013 όταν σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εδώ στην Πάτρα και σε άλλα μέρη, οι οποίες έχουν την καταγωγή τους στα αρχαία Σατουρνάλια.

"Δυστυχώς στα καρναβάλια παρατηρούμε περιστατικά μέθης, κραιπάλης και ασυδοσίας. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγίων που έζησαν και μαρτύρησαν στην Πάτρα και των σεβάσμιων ιερωμένων όπως ο Γερβάσιος Παρασκευόπουλος με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο", είχε χαρακτηριστικά πει με έντονο, δηκτικό ύφος ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος τότε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις