Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Επιστρέφει ο Πόνσε, εκτός ο Μίλιεβιτς

Παναιγιάλειος: Επιστρέφει ο Πόνσε, εκτός...

Η 20άδα του Σεροπιάν

Με μεσημεριανή (χαλαρωτική) προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του εν όψει τού κυριακάτικου (ώρα έναρξης 3μ.μ.) εκτός έδρας αγώνα στα Ψαχνά, με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος Football League - ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός τής ομάδας Μουράτ Σεροπιάν, αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία είναι ίδια με εκείνη της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Άλιμο, με μοναδική διαφορά την επάνοδο του Πόνσε, ο οποίος παίρνει τη θέση τού Μίλιεβιτς, που αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Η «μελανόλευκη» αποστολή αποτελείται από 20 συνολικά παίκτες. Πρόκειται για τους Σταυριανό, Μπαλτιμά, Σπίνουλα, Σανδραβέλη, Ρέλλα, Γκοτσούλια, Μπουτζίκο, Ιωάννου, Ακπαρίδη, Τζημογιάννη, Σταμογιάννο, Τσατσαρή, Νάστο, Ουρτάδο, Πόνσε, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Σεχολάρι, Κατσικοκέρη και Μπούνα.

Το αυριανό «χαλάρωμα» έχει οριστεί για τις 12.30μ.μ. και αμέσως μετά η αποστολή θα μεταβεί σε παραλιακό κατάστημα του Αιγίου για να γευματίσει πριν αναχωρήσει στις 4.30μ.μ. για τη Χαλκίδα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο τής πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports