Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: To 32o Δημοτικό Σχολείο τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Πάτρα: To 32o Δημοτικό Σχολείο τίμησε τη...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με βασική αρχή το «ευ αγωνίζεσθαι» των προγόνων δάσκαλοι και μαθητές  του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας τίμησαν την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι δάσκαλοι έγιναν διαιτητές και προπονητές, όταν οι μικροί αθλητές πήραν τις θέσεις τους στις μικτές ομάδες για τις αναμετρήσεις σε ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χαντμπολ) και στα κινητικά παιχνίδια (σκυλατοδρομίες, γερμανικά μήλα κ.α). Γενικός αρηχγός της μεγάλης ομάδας ορίστηκε η διευθύντρια του σχολείου Μαρίζα Πλιάκα.

Οι γυμναστές του σχολείου Νίκος Πλέας και Κλεοπάτρα Κυρζοπούλου, σε ρόλο τεχνικών διευθυντών,  οργάνωσαν ένα πρόγραμμα με αθλοπαιδιές, στο προαύλιο χώρου του σχολείου, στο οποίο κυρίαρχησαν οι αξίες που απορρέουν απο το “αθλητικό πνεύμα”: 'Ηθος, ευγένεια, σεβασμός στην προσπάθεια, ομαδικότητα, έντιμος συναγωνισμός ήταν τα στοιχεία που έδιναν πόντους στις ομάδες, ενώ η νίκη  ουδεμία αξία είχε στις σχολικές αναμετρήσεις.

Καθώς μάλιστα η φετινή 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είχε θεματικό άξονα  “Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι» οι μαθητές  των μεγαλυτέρων τάξεων παρακολούθησαν την ταινία “ Ρατσισμός και Διαφορετικότητα” και οι μικρότεροι το παραμύθι με τίτλο “Όλα τα Παιδιά του Κόσμου”.

Το πρόγραμμα του εορτασμού ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς, όπου συναντήθηκαν μαθητές και δάσκαλοι απ' όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports