Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Ρουμελιώτης: "Θα παίζω για πολλά χρόνια ακόμα"

Νίκος Ρουμελιώτης: "Θα παίζω για πο...

Έδωσε το μήνυμα για τη νέα σεζόν και όχι μόνο

Ο Νίκος Ρουμελιώτης σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του θέτει υψηλούς στόχους τους οποίους πάντα καταφέρνει να υλοποιήσει. Έτσι λοιπόν μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου να αγωνισθεί η Παναχαϊκή στη μεγάλη κατηγορία, παρά τον υποβιβασμό της, ο έμπειρος αθλητής τώρα είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση στο να μπορέσει η Παναχαϊκή να παραμείνει ανταγωνιστική στο ...ομολογουμένως κατώτερο για το επίπεδο της πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

«Η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη δυσκολία θα είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να παραμείνουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι για εμάς. Η όλη χρονιά θα κριθεί τον Απρίλιο όπου θα διεκδικήσουμε την επιστροφή μας στην Α1 Εθνική» τόνισε στην εφημερίδα "Match Aχαϊας" ο Νίκος Ρουμελιώτης.

Στη συνέχεια ο Πατρινός διαγώνιος αναφέρθηκε στην μετακόμιση της Παναχαϊκής στο Τόφαλο: «Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε συμφωνία με τον Τόφαλο και αυτό γιατί το γήπεδο της Παναχαϊκής είναι μικρό και δεν επιτρέπει να έρθουν να μας δουν όλοι όσοι θα επιθυμούσαμε. Δεν μπορώ να προσφέρω ακόμη και μία πρόσκληση παραπάνω ή να έρθουν οι υποδομές να μας δουν στην Αγυιά γιατί είναι ελάχιστες οι θέσεις. Στο Τόφαλο πλέον νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Αυτό βέβαια δεν θα σημαίνει ότι θα μετακομίσει εξ ολοκλήρου από την Αγυιά, συγκεκριμένα: «Έχουμε τις ώρες μας στο γήπεδο της Παναχαϊκής όπως έχουμε συμφωνήσει με την Ερασιτεχνική, με την οποία θα πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι προκειμένου να έχουμε μία κοινή πορεία σαν τμήμα».

Ο Νίκος Ρουμελιώτης ονειρεύεται την Παναχαϊκή στην Ευρώπη, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια στα οποία έχει σκοπό να αγωνίζεται και ακόμη περισσότερα, όπως δήλωσε: «Συνεχίζω κανονικά και επειδή με έχει κουράσει όλο αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι θα αγωνίζομαι για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια θέλω να δω την Παναχαϊκή να παίζει στην Ευρώπη. Είναι μία προσωπική φιλοδοξία».

Ο πρώην αρχηγός λοιπόν της Εθνικής συνεχίζει κανονικά ωστόσο ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης σταματά την καριέρα του. Ας δούμε όμως τι είπε ο Νίκος για τον αδερφό του: « Ο Παναγιώτης η αλήθεια είναι ότι με δηλώσεις του έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει. Επειδή όμως υπάρει μία λεπτή ισορροπία γιατί είμαστε αδέρφια δεν θα προσπαθήσω να τον επηρεάσω.  Θα αφήσει τεράστιο κενό το οποίο θα πρέπει να καλύψουμε. Ωστόσο θα πρέπει να βγάλουμε και νέα παιδιά που θα παίξουν όταν θα σταματήσουμε όλοι εμείς».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports