Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλιόπουλος: "Σημαντική εμπειρία"

Ηλιόπουλος: "Σημαντική εμπειρία"

Κατέκτησε την 10η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής

Ο Πατρινός γυμναστής Νίκος Ηλιόπουλος συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άθλημα κατακτώντας την δέκατη θέση στο σύνθετο ατομικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια.

Ο νεαρός πρωταθλητής ήταν μέσα στη δεκάδα σε ένα σύνολο 37 αθλητών που έδωσαν το παρών στους αγώνες συγκεντρώνοντας 80,673 βαθμούς στην άτυπη κατάταξη του σύνθετου ατομικού, το οποίο δεν περιλαμβάνεται ως αγώνισμα στο επίσημο πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης. Και αυτό γιατί εναλλάξ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχει το σύνθετο ατομικό και οι τελικοί των οργάνων, αλλά φέτος δεν ήταν η σειρά του σύνθετου.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος για την εμπειρία του αυτή τόνισε: "Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω σαν αθλητής και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα, αλλά και τους συναθλητές μου". Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα τερμάτισε 14η στο ομαδικό με την οποία εκτός από τον Πατρινό γυμναστή αγωνίσθηκαν και οι Λευτέρης Πετρούνιας, Λευτέρης Κοσμίδης και Βλάσης Μάρας, ενώ ο Τσολακίδης δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στον αυχένα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports