Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου: Στηρίζει Χατζηλάμπρου και Παπακωνσταντίνου

ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου: Στηρίζει Χατζηλάμπρου και...

Σε Περιφέρεια και Δήμο

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου αναφέρει: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας πλήρη γνώση της τραγικής κατάστασης, που βιώνει η χώρα μας κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο, με την εφαρμογή των μνημονίων και των αυταρχικών πολιτικών της δικομματικής συγκυβέρνησης και αξιολογώντας τη σημασία των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στον αγώνα για την ανατροπή τους, αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του την κάθοδο μεταξύ άλλων του Αχαιού Βουλευτή Βασίλη Χατζηλάμπρου, ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Η Οργάνωση μελών Αιγίου στηρίζει την υποψηφιότητα του Β. Χατζηλάμπρου και θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την εκλογή του, πλαισιώνοντας με στελέχη της το ψηφοδέλτιό του.

Στο Δήμο Αιγιάλειας η οργάνωση, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη του την ιεραρχία, στηρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς να κηδεμονεύει την παράταξη Δ.Ρ.Α.ΣΥ. Αιγιαλέων και τον επικεφαλής της-υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Παπακωνσταντίνου, γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πολυποίκιλη συμμετοχή και δράση στα κινήματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, που εκλέχτηκε με πρωτόγνωρες δημοκρατικές διαδικασίες, στη συνέλευση της παράταξης την 12-1-2014 και με την πλειοψηφία των παρόντων μελών.

Η οργάνωση αγωνίζεται για το βάθεμα και το πλάτεμα αυτής της παράταξης με σκοπό τη διεκδίκηση του Δήμου μας.  Τα μηνύματα, που μας έρχονται απ΄όλη την Αιγιάλεια είναι εντυπωσιακά!"

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΣΥΡΙΖΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις