Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κακά χάλια η στάση του Προαστιακού στα Μποζαΐτικα - Παρέμβαση Βανταράκη - Κουρή

Πάτρα: Σε κακά χάλια η στάση του Προαστι...

Στον Δήμαρχο

Με επιστολή τους στον δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Βανταράκης - Ήρα  Κουρή , καλούν τη Δημοτική Αρχή, ν΄αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις ελλείψεις στη στάση του προαστιακού, στα Μποζαϊτικα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Στη στάση του προαστιακού στα Μποζαϊτικα μετά από επιτόπια επίσκεψή μας παρατηρήσαμε πραγματικά μια απαράδεκτη κατάσταση. Ο δρόμος δίπλα στη στάση ειδικά μετά από βροχές λιμνάζει και  είναι ιδιαίτερα σκοτεινός (ελλείψει λαμπών). Η συγκεκριμένη στάση  χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς δημότες, ιδιαίτερα από παιδιά και εφήβους.

Δεδομένης της στήριξης που έχετε δηλώσει ότι παρέχετε προσωπικά στον προαστιακό (πρόσφατη τηλεοπτική σας δήλωση) και μετά τη σχετική μας επισήμανση, ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να ενδιαφερθεί και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το φωτισμό καθώς και την ασφαλτόστρωση  του δρόμου.

Επισημαίνουμε ότι η σημερινή κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη κυρίως για τα παιδιά. Το κόστος για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών δεν είναι υψηλό. Για το λόγο αυτό οι εργασίες κρίνονται αναγκαίες και άμεσες .

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .

 

Απόστολος Βανταράκης

Ήρα Κουρή

Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πατρέων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις