Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιώργος Κούτσης: Mεγάλη ομάδα η Παναχαϊκή

Γιώργος Κούτσης: Mεγάλη ομάδα η Παναχαϊκή

Ο έμπειρος κόουτς υποστήριξε ότι ο Φωκικός άξιζε τη νίκη επί της Παναχαϊκής

Ο Γιώργος Κούτσης της Άμφισσας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε ότι ο Φωκικός θα γίνεται ολοένα και καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει για τη διαιτησία του Σφακιανάκη (Αθηνών).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης: «Κατ'αρχήν να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι και μία μεγάλη νίκη που κάνει ο Φωκικός απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Παναχαϊκή.

Όλοι ξέρουμε ότι έχει "ειδικό" βάρος στην κατηγορία και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Η επιλογή του προπονητή νομίζω ότι είναι η καλύτερη. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολλές ιδιαιτερότητες γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στημένη φάση, παρόλο που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Προσπαθούσαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας και αυτό το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Πετύχαμε και δύο πολύ όμορφα γκολ. Τα πράγματα πήγαν ακόμα καλύτερα όταν ο αντίπαλος έπαιξε με παίκτη λιγότερο και στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Το άξιζαν πραγματικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και στον Νίκο».

Έχετε να πείτε κάτι για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Φωκικού; Το σκορ θα μπορούσε να χε πάρει μεγάλες διαστάσεις...
«Εάν εγώ θέλω μία φορά, οι παίκτες το θέλουν δύο, ο παίκτης που χάνει το γκολ θέλει εκατό να το πετύχει! Οπότε αντιλαμβάνεστε.... Να πω άτυχη στιγμή, να πω έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης εκείνη την ώρα...Ας ευχηθούμε ότι εμείς θα δημιουργούμε και στα επόμενα παιχνίδια τις ευκαιρίες αυτές και θα έρθουν και τα γκολ».

Θέλετε να σχολιάσετε καθόλου τη διαιτησία;
Όχι. Σε κάθε παιχνίδι μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Είναι λίγο άκομψο να σχολιάζεις τη διαιτησία. Μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να μας δώσει ένα πέναλτι, για το σπρώξιμο στο Μελίσσα μία κόκκινη κάρτα....Αν μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία δεν θα μας βγάλει πουθενά.... Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι διαιτητές γιατί προασπίζουν πρώτα από όλα το άθλημα. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές. Κανείς άλλος».

Ως προς το μεσοεπιθετικό κομμάτι πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι η ομάδα από αυτό το οποίο οραματίζεστε;
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν υπάρχει "τοπ απόδοση". Πάντα πρέπει να το κοιτάς προοδευτικά. Δηλαδή, αν κάναμε 4 ευκαιρίες σήμερα στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να κάνουμε έξι. Όσο περνάει ο καιρός να βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports