Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Aίγιο: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου

Aίγιο: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτ...

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου την Τετάρτη

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα το Συμβούλιο ήθελε δεχτεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Στην αίτηση του Αντιδημάρχου Δήμου Αιγιαλείας κ. Αντώνιου Παλαιολόγου περί λήψης μέτρων κυκλοφοριακής ρύθμισης στην οδό Αγ. Ανδρέου 85.
2. Στην με αρ. πρωτ.:35552/22.08.2013 αίτηση του κ. Γιούπη Χρήστου περί τοποθέτησης κοίλου κατόπτρου στην οδό Σταφιδάλωνα (πλησίον 7ου Δημοτικού Σχολείου).
3. Στην με αρ. πρωτ.:35930/26.08.2013 αίτηση του κ. Γρύλλη Μιχάλη περί τοποθέτησης ελαστικών οριοδεικτών και κοίλου κατόπτρου επί της οδού Αγ. Αθανασίου 45.
4. Στην με αρ. πρωτ.:20639/03.06.2013 αίτηση της κας Μούσκα Βασιλικής περί χορήγησης θέσεως πάρκινγκ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 10.
5. Στην με αρ. πρωτ.:298/07.10.2013 αίτηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος περί χορήγησης άδειας τοποθέτησης μεταλλικών εμποδίων στο πεζοδρόμιο του καταστήματος επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου 11.
6. Στην αίτηση της κας Γεωργίου Μαρίας περί τοποθέτησης παιδικής αιώρας στην πλατεία Αγία Λαύρας τις ημέρες εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
7. Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.
8. Στο έγγραφο της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής Ανάπτυξης περί καθορισμού συγκεκριμένων θέσεων εποχιακού, πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου στα όρια της Δ.Κ. Αιγίου.
9. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
10. Χορήγηση αδειών λειτουργίας και παράτασης ωραρίου μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά