Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Χρυσή" η Πατρινή κολυμβήτρια Νόρα Δράκου στους Μεσογειακούς που διεξάγονται στην Τουρκία!

"Χρυσή" η Πατρινή κολυμβήτρια ...

Πρωτιά και για Σαμιλίδη, ενώ το χάλκινο πήρε ο ο Κουλούρης!

Η τρίτη ήταν και η καλύτερη μέχρι στιγμής ημέρα, για την ελληνική κολύμβηση, στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Κι αυτό επειδή, ήλθαν τα πρώτα χρυσά μετάλλια, με τη Νόρα Δράκου αρχικά στα 100μ ελεύθερο (55.63) και κατόπιν τον Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 200μ πρόσθιο (2.12.31). Στο ίδιο αγώνισμα, μάλιστα, είχαμε διπλή ελληνική εκπροσώπηση στο βάθρο με τον Δημήτρη Κουλούρη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο (2.13.27).

Τα 2 χρυσά που κατέκτησε η ελληνική κολύμβηση, σήμερα, ανεβάζουν το συνολικό αριθμό σε 11 σε επίπεδο Μεσογειακών Αγώνων.

Ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από το βάθρο (4η θέση) βρέθηκε η σκυτάλη των ανδρών (Μελαδίνης, Κολιόπουλος, Βαζαίος, Φωκαϊδης) στα 4χ200μ ελεύθερο με 7.28.60.

Στην 5η θέση των αντίστοιχων τελικών, βρέθηκαν η Αφροδίτη Γιαρένη στα 400μ Μ. Ατομική με 4.57.62 και η Μαριάννα Λυμπερτά στα 800μ ελεύθερο με 8.48.21.

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ στα 100μ ελεύθερο με 50.51 και η Θεοδώρα Γιαρένη στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, με 56.49.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports