Ανανέωσαν για την Παρασκευή το ραντεβού τους
Ο Απόλλωνας έχασε με 77-63 από τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό ωστόσο η πατρινή ομάδα στο πρώτο της ματς των πλέι οφ κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα της.
Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα αναδείχθηκε ισόπαλο στην πρώτη περίοδο με 18-18, ενώ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό με τη λήξη του ημιχρόνου να το βρίσκει πίσω στο σκορ με 43-39.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο οι "μελανόλευκοι" συνέχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους χάνοντας μόλις με 62-56.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η πατρινή ομάδα άντεξε στα πρώτα λεπτά του όπου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό, ωστόσο στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν στροφές με όλα τους τα μεγάλα ονόματα τους και έτσι ο Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Τα 10λεπτα: 18-18, 43-39, 62-56, 77-63.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 7, Λο 9 (3κλ.), Αντιτς 7 (1), Σπανούλης 10 (1 τρ., 6ασ.), Περπέρογλου 5 (1), Σλούκας 6, Πάουελ 18 (5ριμπ.), Γκετσεβίτσιους 3, Πρίντεζης 5 (8ριμπ.), Παπανικολάου 2, Κατσίβελης 5.
Απόλλων Πατρών (Βετούλας): ΜακΚόλουμ 6, Αργυρόπουλος 4, Καπερώνης, Γκραντ 8, Θανόπουλος, Λιανός 7 (1), Πέτροβιτς 14 (4), Πελεκούδας 6, Κλάιμπερ, Ζαφείρης 4, Μολφέτας 6, Τέρνερ 8.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










