Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βραβεύτηκε ο Ανδρέας Μολφέτας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Αχαΐας

Βραβεύτηκε ο Ανδρέας Μολφέτας από τον Σύ...

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Απόλλων Πάτρας ΚΑΕ», Ανδρέα Μολφέτα, βράβευσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Κωνσταντίνο Μπούσια, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύχρονη διαδρομή του Α. Μολφέτα στα αθλητικά και διοικητικά πράγματα του Απόλλωνα Πάτρας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο διαφορετικό πνεύμα που θέλει να μεταδώσει η διοίκηση της ΚΑΕ μέσα στους αθλητικούς χώρους, μακριά από φανατισμούς και βίαιες συμπεριφορές.

Ο Α. Μολφέτας ευχαρίστησε για την βράβευση και τόνισε ότι αδιαπραγμάτευτη απόφαση είναι να επικρατεί μια αθλητική γιορτή σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Απόλλων Πάτρας. «Θέλουμε να βλέπουμε οικογένειες στο γήπεδο» επισήμανε ο Α. Μολφέτας και πρόσθεσε ότι η ΚΑΕ θα επιμείνει στο συγκεκριμένο στόχο.

Η απόφαση της Απόλλων Πάτρας ΚΑΕ να κρατήσει την βία μακριά από τα γήπεδα σχολιάστηκε κολακευτικά από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση που έλαβαν το λόγο, αρκετοί από τους οποίους χαρακτήρισαν «πρωτόγνωρο και μοναδικό» αυτό που συμβαίνει στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports