Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλωνας θέλει τον κόσμο στο πλευρό του το Σάββατο με τον Κολοσσό

Ο Απόλλωνας θέλει τον κόσμο στο πλευρό τ...

Για να πάρει τη νίκη

O Aπόλλωνας υποδέχεται το Σάββατο στην Περιβόλα τον Κολοσσό και η πατρινή ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια των φιλάθλων της για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Γι αυτό το λόγο εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση:

"Τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του χρειάζεται ο Απόλλων Πάτρας στον κρίσιμο αγώνα με τον Κολοσσό (Σάββατο 23/2/13 17:00), για να εξασφαλίσει έγκαιρα την παραμονή του στην Basket League ΟΠΑΠ.
Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, και να στηρίξουν σε αθλητικά πλαίσια, όπως κάνουν πάντα, την προσπάθεια της ομάδας.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνονται ότι η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εξής σημεία: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 - 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα "TEMPOSPORT"(Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:15€ για κερκίδα Α (καρεκλάκια απέναντι από πάγκους ομάδων),13€ για κερκίδα Β (καρεκλάκια πίσω από πάγκους ομάδων),10€ για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), 7€ φοιτητικό-μαθητικό για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι) απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports