Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έστειλε εξώδικο στην Ερασιτεχνική

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έστειλε εξώδικο στην Ερασιτεχνική

Η κόντρα συνεχίζεται

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποίησε εξώδικο που απέστειλε στην Ερασιτεχνική μέσω του οποίου ζητά να συμψηφιστούν τα έξοδα που έκανε στην Αγυιά με τις οφειλές της. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρέσει τα έργα που έκανε εκεί!

Το εξώδικο ανέφερε:

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005», εδρεύουσας στην Πάτρα, νομίμως εκπροσωπουμένης,

ΚΑΤΑ

Τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Νικόλαο Ράπτη,

Τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Δημήτριο Τσαούσογλου και

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που εδρεύει στη Πάτρα - Τέρμα Έλληνος Στρατιώτου

Όπως σας είναι γνωστό με δαπάνες μας ανακατασκευάσαμε τον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου της Αγυιάς και κατασκευάσαμε το βοηθητικό γήπεδο, κατασκευάσαμε καινούργιο αποχετευτικό και υδρευτικό σύστημα, ανακατασκευάσαμε τον περιβάλλοντα χώρο με κόκκινο βιομηχανικό τσιμέντο, κατασκευάσαμε γραφεία, καφετέρια και μπουτίκ.

Εκτός των ως άνω για να τιμήσουμε τους πολύ μεγάλους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και για λόγους αισθητικούς καλύψαμε με δαπάνες μας την τριτοκοσμική πρόσοψη του σταδίου της Αγυιάς με την κατασκευή η οποία υπάρχει αυτή την στιγμή και για την οποία δαπανήσαμε το ποσό των 43.000 ευρώ.

Σήμερα ενόψει της οριστικής αποχωρήσεως μας από το στάδιο της Αγυιάς για τους γνωστούς λόγους που αφορούν και την απαγόρευση της διεξαγωγής στο γήπεδο αυτό αγώνων SuperLeague.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσης να μας κάνετε γνωστό εγγράφως εάν δέχεστε να συμψηφιστεί στην οφειλή την οποία έχουμε προς εσάς η αξία της ως άνω κατασκευής την οποία περιορίζουμε στην τιμή των 30.000 ευρώ και να παραμείνει στην θέση του ή εφόσον δεν δέχεστε τον ως άνω συμψηφισμό να μας καθορίσετε ποια εβδομάδα του μηνός Μαρτίου έχουμε την δυνατότητα με συνεργία τα οποία θα πληρώσουμε εμείς να αφαιρέσουμε την ως άνω κατασκευή την οποία θα εγκαταστήσουμε στο προπονητικό κέντρο που ήδη αρχίσαμε να κατασκευάζουμε.

Ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής
Ανδρέας Χριστόπουλος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports