Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο γνωστός εκδότης Ανδρέας Χριστόπουλος

Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο γνωστός...

Επίσης ανακοινώθηκε έκτακτη γενική συνέλευση

Ο γνωστός εκδότης Ανδρέας Χριστόπουλος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα που αφορούν το Δήμο Πατρέων και την Ερασιτεχνική. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή (η ημερομηνία θα οριστεί μέχρι το τέλος της βδομάδας) με σκοπό την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει ο Χρήστος Λούβαρης και στην θέση του αντιπροέδρου θα αναλάβει ο γνωστός εκδότης των ιστορικών εφημερίδων της Πάτρας Ανδρέας Χριστόπουλος.

Ο κ. Ανδρέας Χριστόπουλος  θα έχει ως αποκλειστική αρμοδιότητα το τμήμα marketing  της ΠΑΕ αλλά και την αποκλειστική σχέση με τον Δήμο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ . Χρήστος Λόυβαρης θα παραδώσει στον κ. Ανδρέα Χριστόπουλο  εξουσιοδότηση ώστε μέχρι την επίσημη αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου  και την δημοσίευση του στο ΦΕΚ της εφημερίδας  της κυβερνήσεως να μπορεί επισήμως να εκπροσωπεί την Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την απόφαση του Δήμου Πατρέων και θα προσπαθήσει μέχρι τον αγώνα με τον Φωκικό (δηλαδή μετά από 4 αγωνιστικές) να έρθει σε συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων ώστε να γίνει το παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports