Θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι "κοκκινόμαυροι"
Την ευκαιρία του προγραμματισμένου της ρεπό το προσεχές Σαββατοκύριακο θα εκμεταλλευτεί η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που μεθαύριο θα μεταβεί στην Λαμία για να δώσει φιλικό με την ομώνυμη ομάδα στο Χαλκιοπούλειο στις 5.30 το απόγευμα.
Οι "ροσονέρι" συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους και κόντρα στο συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Η απόδοση στο ματς με τον Ιωνικό Ν.Φ. δεν φαίνεται να επηρεάζει την "βασίλισσα" που περίμενε και μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου, η οποία όμως δεν επηρέασε την έκβαση του ματς, αφού η διαφορά δυναμικότητας των "ροσονέρι" είναι κατά πολύ ανώτερη των αντιπάλων της.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









