Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Καραβέλας στο thebest.gr: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ανδρέας Καραβέλας στο thebest.gr: "...

Ο προπονητής της Ορμής μιλά για το πόσο απαραίτητο είναι το γυμναστήριο στο Κουκούλι για την ομάδα του

 

Η Ορμή Λουξ ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της που αφορά την φυσική κατάσταση και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει στο γήπεδο, αλλά όχι στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, αλλά και πάλι στο Τόφαλος. Μία δύσκολη χρονιά για την πατρινή ομάδα που θα κληθεί με ένα άκρως ανανεωμένο ρόστερ να υπερασπιστεί τους τίτλους της για άλλη μία φορά στο αφιλόξενο γήπεδο στο Τόφαλος.

Η Ορμή χρειάζεται δυνατή έδρα για να μπορέσει να φέρει διακρίσεις αλλα και για να αναπτυχθεί γενικότερα το άθλημα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει μακριά από το Κουκούλι.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού των "λεαινών" Ανδρέα Καραβέλα στο thebest. gr: "Φέτος είναι μία δύσκολη χρονιά που χρειαζόμαστε την στήριξη των Πατρινών φιλάθλων, αλλά όπως και τα προηγούμενα χρόνια κάτι τέτοιο στο Τόφαλος είναι δύσκολο να γίνει".

Επίσης ο έμπειρος κόουτς σχολίασε σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την συμμετοχή των κοριτσιών και από την όλη τους παρουσία. Μαζί με τον Άκη Λιβιέρη έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό για την φυσική κατάσταση που οι κοπέλες ανταποκρίθηκαν".

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ορμής που είναι από την ξένη αγορά και θα αγωνίζεται ως περιφερειακή.

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports