Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Νίκος Κανελάκης: Η έναρξη του καρναβαλιού το μεσημέρι κάνει ζημιά στην πόλη

Νίκος Κανελάκης: Η έναρξη του καρναβαλιο...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο γνωστός καρναβαλιστής καταλογίζει ερασιτεχνισμό στον Οργανισμό του Καρναβαλιού

Η απόφαση να γίνει η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού το μεσημέρι, κάνει κακό στο καρναβάλι, αλλά και στην ίδια την πόλη. Αυτό υποστηρίζει, μιλώντας στο thebest.gr, ο γνωστός καρναβαλιστής Νίκος Καννελάκης, ο οποίος καταλογίζει ερασιτεχνισμούς στους χειρισμούς του Καρναβαλικού Οργανισμού.

Όπως σημειώνει η έναρξη το μεσημέρι, αφενός δεν απευθύνεται στο σύνολο των Πατρινών, καθώς πολλοί εργάζονται εκείνη την ώρα, ενώ θα κάνει ζημιά στη φιλοσοφία του καρναβαλιού, αλλά και της ίδιας της πόλης.

Ο κ. Καννελάκης, χαρακτηρίζει μη σοβαρή στη στάση του Καρναβαλικού Οργανισμού, ο οποίος καλεί τους καρναβαλιστές λίγο πριν την έναρξη να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

«Αυτά δείχνουν ερασιτεχνισμό που κάνουν κακό στο καρναβάλι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι καρναβαλιστές που αντιδρούν, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Κανελλάκη, δεν αποκλείουν να κάνουν «δική» τους τελετή έναρξης το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου.

Όσο για το οικονομικό κόστος της τελετής, ο κ. Κανελλάκης, σημειώνει ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να βρεθούν από τους έμμισθους συμβούλους που έχει ο Δήμος στον Τομέα του Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr