Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Ηλίας Γρηγόρης: Γινόταν μεγάλο "πάρτι"στο καρναβάλι της Πάτρας

Ηλίας Γρηγόρης: Γινόταν μεγάλο "πάρ...
Βγενόπουλος Φάνης

17.000 ευρώ θα στοιχίσει φέτος η τελετή έναρξης, ενώ πέρσι κόστισε 57.000 ευρώ

Σπατάλες στις τελετές έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού των προηγούμενων ετών, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ηλίας Γρηγόρης. Μιλώντας στο thebest.gr, o κ. Γρηγόρης σημειώνει ότι φέτος η έναρξη θα κοστίσει 17 χιλιάδες ευρώ, ενώ μόνο πέρσι κόστισε 57.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού πέρα από το οικονομικό σκέλος, η δημοτική Αρχή διαφωνεί και με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων τελετών, καθώς αυτές «δεν πρόσφεραν κάτι στην πόλη».

Φέτος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του καρναβαλιού, στη γιορτή της έναρξης θα συμμετάσχουν ενεργά συλλογικότητες και φορείς της πόλης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, όπου οι Πατρινοί ήσαν παθητικοί θεατές, μετακλητών συγκροτημάτων.

Από εκεί και πέρα, προσθέτει ο κ. Γρηγόρης, τα καρναβαλικά πληρώματα μετά την ολοκλήρωση της τελετής – που φέτος θα γίνει από το πρωί θα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα - εάν θέλουν μπορούν να παρελάσουν και να κάνουν τα δικά τους δρώμενα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr