Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 23 Νοεμβρίου

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 23 Νοεμβρίου

Από την σύμβουλο αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  23  Νοεμβρίου  και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις  5 , 14,   ή 23  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  23
(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 5, 14,  ή 23  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ    23. (  5,14, ή  23).
Εχεις έμφυτη αίσθηση περιπέτειας και μιά επιθυμία για συχνές αλλαγές και ερεθίσματα. Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ενώ η ανεξαρτησία είναι. Οι δεσμέσεις σου είναι δύσκολες. Είσαι επικοινωνιακός, με προσωπικότητα που μαγνητίζει, και ασκείς έντονη έλξη  στο αντίθετο φύλλο. Είσαι προνοητικός, επινοητικός, εξαιρετικά περίεργος, και σου αρέσει η κίνηση. Πρέπει να είναι κανείς γρήγορος για να διατηρήσει την προσοχή ενός ατόμου με αριθμό το  5.                                                                                                                         
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ  23  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Είσαι συναισθηματικά ευαίσθητος, δημιουργικός, διαισθητικός, εύστροφος και πολύπλευρος. Μαθαίνεις γρήγορα, σου αρέσει η περιπέτεια και οι αλλαγές. Θέλεις καλή επικοινωνία και πολλή έξαψη.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  23 Νοεμβρίου)
Κατάλληλη χρονιά για να υποχωρήσεις και να ανασυνταχθείς. Περίοδος για να ακούς τους άλλους και ίσως ακόμη και για να αποδεχθείς τις αποφάσεις τους. 

Διάστημα αναμονής και καθυστερήσεων και όχι για να πραγματοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Θα είσαι ευαίσθητος στις λεπτές αποχρώσεις των σχέσεων και τις ανάγκες των άλλων.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά, φέτος οι δικές σου ανάγκες θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Συχνά γίνονται μετακομίσεις, γιατί το προσωπικό σου  έτος  χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ισορροπία.

Είναι περίοδος να συνδεθείς με τους άλλους, γιατί το μάθημα είναι η συνεργασία. Θα ακούς τους άλλους, θα συνεργάζεσαι, θα συμβιβάζεσαι και θα επιδιώκεις την αρμονία,σε όλα τα επίπεδα.

Καλλιέργησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μη ζητάς να μιμηθείς τους άλλους, αλλά δώσε την προσωπική σου σφραγίδα σ΄όσα σε τριγυρίζουν. Πλούτισε διανοητικά και πνευματικά. Μην είσαι δειλός.

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Νοεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  23 Νοεμβρίου)             
Διάστημα που πρέπει να είσαι πρακτικός, πειθαρχημένος, και να ασχοληθείς με σκληρή δουλειά. Κατάλληλο διάστημα για να βεβαιωθείς ,για την σωστή πορεία των στόχων σου, ότι χτίζεις για το μέλλον και δημιουργείς γερά θεμέλια.

Αυτό το μήνα μπορεί να δουλέψεις πάνω σε οικογενειακά θέματα, ώστε να σιγουρευτείς, ότι η ζωή σου στέκει πάνω σε γερά θεμέλια. Κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα υγείας-τσεκαπ.

Θα θέλεις να χτίσεις ένα θεμέλιο σταθερότητας, για όλο τον προσωπικό σου χρόνο.                      
Καταπολέμησε την έλλειψη ενθουσιασμού, που θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις πολύτιμες ευκαιρίες.

Φρόντισε επίσης να μην περιπέσεις σε τεμπελιά ή ατημελησία. Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητές σου, γιατί σ΄αυτόν το μήνα θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μην αμελείς την υγεία σου.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία