Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Η ταινία της Κάτιας Ζυγούλη!

Η ταινία της Κάτιας Ζυγούλη!
Πετρή Σμαρώ

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη», μίλησε η Κάτια Ζυγούλη για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί «Επικίνδυνες Μαγειρικές». Μίλησε για την στροφή που έκανε στην καριέρα της. Δεν παρέλειψε να αναφέρει τις ανησυχίες που έχει για το αποτέλεσμα.

Όταν της έκαναν την πρόταση το πήρε χαλαρά. Απόλαυσε το δοκιμαστικό και όταν ήρθε η θετική απάντηση ήταν μεγάλη έκπληξη για την ίδια. Αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό τη συμμετοχή της στα κινηματογραφικά πλατό. Δηλώνει ότι ένιωσε μεγάλη ευθύνη όταν γνώρισε τους συντελεστές της ταινίας και γέμισε με την επιθυμία να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Η Κάτια Ζυγούλη στην πρώτη της απόπειρα στον κινηματογράφο θα αποτελέσει το μήλο της Έριδος ανάμεσα στον ιδιοκτήτη πολυτελούς εστιατορίου, που υποδύεται ο Γιώργος Χωραφάς, και το μάγειρα ενός πλοίου, τον οποίο θα παίξει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλακης. Η Κάτια δήλωσε για τους δύο συνεργάτες της ότι ο κύριος Χωραφάς ήξερε να μαγειρεύει αντίθετα με τον Μαρκουλάκη. Γιώργος Χωραφάς, μίλησε για την απόπειρα της Κάτιας: «Η Κάτια το έχει, είναι θεά. Έχει μεγαλείο, έχει την εξυπνάδα του ρόλου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time
960
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

...Free Time