Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Μπάι σήμερα, στα δύσκολα αύριο η Αθανασοπούλου

Πυγμαχία: Μπάι σήμερα, στα δύσκολα αύριο...
Ανδριοπούλου Κωνσταντίνα

Πιθανότερη αντίπαλος η Τουρκάλα Τατάρ

Μπάι πέρασε την πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξαγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η πατρινή διεθνής πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής Χριστίνα Αθανασοπούλου. Η 27χρονη αθλήτρια, αύριο Τρίτη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Τατάρ από την Τουρκία και της Ναβατσιολου απο τη Ρουμανία, με τις πιθανότητες να πέφτουν στην Τουρκάλα αθλήτρια.
Η Αθανασοπούλου έχει έρθει ακόμα μια φορά αντιμέτωτη με τη Ταταρ στο Πανευρωπαϊκό της Ουκρανίας, όταν και τις στέρησε την είσοδό της στον τελικό της διοργάνωσης.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Σε δύο ακόμα τελικούς συμμετείχαν σήμερα αθλητές τις Παναχαϊκής, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Ο Χαβαριώτης και ο Σταθιάς έδωσαν την δική τους μάχη αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το χρυσό μετάλλιο. Ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Νίκος Πλέας, ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένος και δηλώνει πεπεισμένος ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατραϊκής πυγμαχίας, αφού παρότι ήταν η πρώτη τους φορά που "κατέβαιναν" σε αγώνες κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλιο. Το ίδιο ισχύει και για τους Βασιλόπουλο, Σπανό και Γασπαρινάτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports