Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 6 Οκτωβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 6 Οκτωβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 6 Οκτωβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 6, 15, 24 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55).
Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 6, 15, ή 24 οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.
Είσαι αφοσιωμένος στη δημιουργία αρμονίας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. ΄Εχεις καλλιτεχνική και ιδεαλιστική φύση, θέλεις να παρηγορείς να βοηθάς , να προσφέρεις και έχεις ανθρωπιστικό χαρακτήρα, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα και τα παιδιά. Είσαι εξαιρετικά υπεύθυνος, και σου αρέσει η οικογένεια. Είσαι ρομαντικός.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Είσαι συναισθηματικός, ευαίσθητος, δημιουργικός, καλλιτεχνικός, και το σπίτι έχει ιδιαίτερη αξία για εσένα.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις 6 Οκτωβρίου)Κατάλληλη χρονιά για να υποχωρήσεις και να ανασυνταχθείς. Περίοδος για να ακούς τους άλλους και ίσως ακόμη και για να αποδεχθείς τις αποφάσεις τους. 

Διάστημα αναμονής και καθυστερήσεων και όχι για να πραγματοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Θα είσαι ευαίσθητος στις λεπτές αποχρώσεις των σχέσεων και τις ανάγκες των άλλων.  
Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά, φέτος οι δικές σου ανάγκες θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Συχνά γίνονται μετακομίσεις, γιατί το προσωπικό σου  έτος  χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ισορροπία.

Είναι περίοδος να συνδεθείς με τους άλλους, γιατί το μάθημα είναι η συνεργασία.                                                                                                                                      Θ’ ακούς τους άλλους, θα συνεργάζεσαι, θα συμβιβάζεσαι και θα επιδιώκεις την αρμονία, σε όλα τα επίπεδα.

Καλλιέργησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μη ζητάς να μιμηθείς τους άλλους, αλλά δώσε την προσωπική σου σφραγίδα σ’όσα σε τριγυρίζουν. Πλούτισε διανοητικά και πνευματικά. Μην είσαι δειλός.


Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  ( Η ροή του μήνα Οκτωμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 6 Οκτωβρίου
Ο πιο ευχάριστος μήνας του προσωπικού σου έτους. Εκφράσου λεκτικά και συναισθηματικά.                                                                                                            
Διάστημα διασκέδασης, παιχνιδιού, να βγεις για ψώνια, για φαγητό, να συχνάζεις σε συγκεντρώσεις, να δεχθείς  προσκλήσεις.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δοθεί είναι να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία για να προβάλεις θετικά την προσωπικότητά σου και τα ταλέντα σου.

Τάση για να ξοδεύεις χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεσαι μ’ εκκεντρικότητα. Ευκολία να υποκύπτεις στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτεις σε υπερβολές .Προσοχή επίσης να μην εκφράζεις κρίσεις ανόητες και προσβλητικές ,και να μην προσβάλλεις την ευθιξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σου με δυσάρεστο τρόπο.

Ηρώ Ρεντζή

Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)

email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία