ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

SONY εναντίον Θεοφάνους για την Ήβη

SONY εναντίον Θεοφάνους για την Ήβη

Ζητάει να γυρίσει πίσω το φαβορί

Η δισκογραφική εταιρία Sony, με ανακοίνωσή της επιτίθεται στον  Γιώργο Θεοφάνους, για τον οποίο εκτιμά ότι  έδιωξε σκόπιμα την Ήβη Αδάμου από το παιχνίδι. Ζητούν να επιστρέψει στο X-FACTOR και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.  Η απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους την περασμένη Παρασκευή να παραμείνει στο παιχνίδι η Νίνι από την Γεωργία και να αποχωρήσει η Ήβη, προκάλεσε την αντίδραση πολλών, αφού η 16χρονη τραγουδίστρια ήταν φαβορί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
''Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show X-Factor. Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο X- Factor οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρεία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό Ant-1 σε συνεργασία με την εταιρεία μας.

Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στα πλαίσια της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρείας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της Παραγωγής του X-Factor και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Ant-1.

Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.

Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον X-Factor και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

Η αξιοπιστία της Sony Music, του Ant-1 και του διεθνούς X-Factor δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009!»

Σχόλια

Spotlight