Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα στα νότια και τα βόρεια της πόλης

Πάτρα:Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές που εκδ...

Ταυτόχρονα εκδηλώθηκαν οι δυο εστίες

18.23 Κατασβέστηκε πριν από λίγη ώρα η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο Χάραδρο. Οι φλόγες κατέκαψαν 1 στρέμμα δασικής έκτασης και άλλα τρία γεωργικής. Αντίστοιχα υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πριν από λίγα λεπτά και η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας όπου έκαψε 3 στρέμματα ξερά χόρτα και ελιές.

Στο μεταξύ δέκα στρέμματα δασικής έκτασης είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά στο χωριό Μαζαράκι Αχαΐας. Μάχη με τις φλόγες έδιναν επί ώρες ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεση, εστάλησαν 9 οχήματα με 18 άνδρες καθώς και πεζοπόρο τμήμα επτά ανδρών που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά μετά από λίγη ώρα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αποδείχτηκαν σύμμαχοι του έργου των πυροσβεστών κι έτσι έγκαιρα περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί στην κατοικήσιμη περιοχή.

15.56 Δυο εστίες πυρκαγιών έχουν κληθεί να κατασβέσουν αυτή την ώρα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών. Πριν από λίγο σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας για δυο φωτιές που έχουν εκδηλωθεί ταυτόχρονα στη βόρεια περιοχή της πόλης κοντά στον χείμαρρο Χάραδρο αλλά και στα νότια, στην περιοχή της Λεύκας.

Η πρώτη εστία φωτιάς ξέσπασε στις 15.35 κοντά στο χείμαρρο Χάραδρο, όπου έχουν σπεύσει 8 οχήματα με 18 άνδρες και η δεύτερη στις 15.45 στην περιοχή Λεύκας στην οδό Αγ. Στεφάνου, όπου έχουν φθάσει 4 οχήματα με 10 άνδρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυρκαγιές ξέσπασαν σε ξηρά χόρτα ενώ δεν απειλούνται οικίες.

Και στα δυο σημεία αυτή την ώρα σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις