Συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές της Πάτρας
Ολοκληρώθηκε το badminton camp που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 1-7 Αυγούστου στο κλειστό βοηθητικό γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Τόφαλος. Στο camp συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές της Πάτρας από τις ομάδες ΝΕΠ και Απολλώνιος Πατρών.
Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Κυριακόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Πέτρος, Κυριακόπουλος Αλέξανδρος, Μαντούκα Ηλιάννα, Καρατζάς Χρήστος, Ζίας Παναγιώτης, Κουβεριανός Λάμπρος, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Δεληβοριά Εύη.
Το camp πραγματοποιήθηκε από τους Προπονητές Βέλκο Θεόδωρο που απάντησε θετικά στην πρόσκληση των σωματείων της Πάτρας και τον ομοσπονδιακό πατρινό προπονητή Γιώργο Μπονέλη.
Ο προπονητής από την Βουλγαρία έχει συμμετάσχει σαν αθλητής σε 2 ολυμπιάδες στην Ατλάντα το 1996 και στην Αθήνα το 2004 έχοντας φτάσει σαν αθλητής στο νούμερο 30 στον κόσμο.
Όλοι οι αθλητές κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες καθώς είχαν την δυνατότητα όχι μονό να προπονηθούν για μια εβδομάδα πρωί και απόγευμα αλλά και την δυνατότητα να παίξουν μαζί με τον Βέλκο ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι σε όλα τα παιδιά δείχνοντας τους πολλά από τα μυστικά του αθλήματος.
Ο προπονητής από την Πάτρα δήλωσε πως έγινε σπουδαία δουλειά από όλους και πως όλα τα παιδία προσπάθησαν πολύ για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Τέτοιες εμπειρίες βοηθούν πολύ τα παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν στον αγωνιστικό αθλητισμό.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










